UmamiFlow

Peak performance by free potential

Baanbrekers

Baanbrekers: uw troefkaart voor de toekomst

Baanbrekers zijn de vernieuwers binnen uw bedrijf. Zij denken buiten vaste patronen, en brengen oplossingen aan die anderen nog niet zien. Zet u deze baanbrekers juist in? Dan zijn ze uw ticket voor de toekomst. Zij zien de opportuniteiten op lange termijn, omarmen veranderingen, en anticiperen snel op de veranderende contexten. Zo brengen ze u nu de vernieuwing waarvan u over tien jaar nog de vruchten van plukt.

Baanbrekers voor u op koers zetten

Umamiflow brengt uw baanbrekers in kaart, en leert hen hun volledige potentieel te benutten. Hiertoe werken wij met de KU Leuven een gevalideerde kenmerkenlijst én een doelgericht begeleidingsmodel uit. Want vaak loopt de carrière van innovators binnen een onderneming strop. Ze zijn zich niet bewust van hun potentieel, krijgen de ruimte niet het volledig te benutten, of lopen tegen interne barrières aan. Samen met uw vernieuwers bekijken we hun valkuilen en sterktes. Ook uw leidinggevenden geven we inzichten in hoe ze uw waardevolle baanbrekers best aanpakken en inzetten.

Baanbrekers worden winstmakers

Is een baanbreker zich bewust van zijn ware potentieel, en kan hij het benutten? Dan krijgt u gelukkige, geëngageerde én productievere werknemer. Hij zet zijn talenten optimaal in, toont u winstgevende opportuniteiten, en doet uw onderneming zo groeien.

Meer weten over baanbrekers en hoe ze uw bedrijf doen groeien? Neem gerust vrijblijvend contact op.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *